Vad är det bra för?

Överraskningar

Julklappar, spökhus och lyckohjul. Varför innehåller så många av livets nöjen ett överraskningsmoment? Är det en slump att vi älskar slumpen? Och kan man bli lycklig av en mystisk lapp i jackfickan? I veckans rafflande avsnitt av "Vad är det bra för?" snackar vi överraskningar och deras överraskande stora inverkan på vår lycka.

Det här är podden “Vad är det bra för?”, där Sandra och Antonella diskuterar vad olika fenomen i människans liv är bra för. Om något inte skulle vara bra, varför finns det då? Det betyder väl att det måste vara bra på något sätt, för människan, samhället, naturen, hälsan eller välmåendet etc. (listan kan göras lång). Varje avsnitt återkommer det mysiga stycket “veckans pinsammaste händelse” där poddledarna delar med sig av sin senaste pinsamma erfarenhet.

Poddbild: Sara Blümel

Redaktion

Sandra Sandén och Antonella Mazreku.

Följ oss via RSS

Kontakt

vadardetbrafor@k103.se