Vad är det bra för?

Beröring

I dagens avsnitt diskuterar Sandra och Antonella vikten av mänsklig beröring. Ett oerhört aktuellt ämne i den pågående pandemin där vi alla begränsat våra sociala liv för att just undvika närhet och på så sätt hämma smittspridning. Varför är massage något vi unnar oss? Och varför lägger vi en hand på vår kollegas axel när vi känner att vi fattat tycke för denna? Varför är beröring bra för oss, om inte livsviktigt till och med?

Det här är podden “Vad är det bra för?”, där Sandra och Antonella diskuterar vad olika fenomen i människans liv är bra för. Om något inte skulle vara bra, varför finns det då? Det betyder väl att det måste vara bra på något sätt, för människan, samhället, naturen, hälsan eller välmåendet etc. (listan kan göras lång). Varje avsnitt återkommer det mysiga stycket “veckans pinsammaste händelse” där poddledarna delar med sig av sin senaste pinsamma erfarenhet.

Poddbild: Sara Blümel

Redaktion

Sandra Sandén och Antonella Mazreku.

Följ oss via RSS

Kontakt

vadardetbrafor@k103.se