Vad är det bra för?

Att skriva dagbok

Oavsett om du skriver ner, det du tycker din dagbok ska innehålla, i en fysisk dagbok eller anteckningar på mobilen är det gynnsamt för ditt skriftliga språk, tal, känslo- och händelsebearbetning. Den rosa dagboken med det lilla låset, där nyckeln sitter kvar, är Antonellas dagbok. Lyssna på avsnittet där poddar finns. :)

Det här är podden “Vad är det bra för?”, där Sandra och Antonella diskuterar vad olika fenomen i människans liv är bra för. Om något inte skulle vara bra, varför finns det då? Det betyder väl att det måste vara bra på något sätt, för människan, samhället, naturen, hälsan eller välmåendet etc. (listan kan göras lång). Varje avsnitt återkommer det mysiga stycket “veckans pinsammaste händelse” där poddledarna delar med sig av sin senaste pinsamma erfarenhet.

Poddbild: Sara Blümel

Redaktion

Sandra Sandén och Antonella Mazreku.

Följ oss via RSS

Kontakt

vadardetbrafor@k103.se