Vad är det bra för?

JULSPECIAL

Hej! :D

Välkommen till ett väldigt försenat blogginlägg från oss i podden "Vad är det bra för?", men framöver kommer det bli andra bullar. Vi ska nämligen satsa på matigare blogginlägg med kul fakta och bilder som är relevanta för det vi snackat om. Då kan man, om man vill, trilla in här efter lyssningen för att se bilder, rolig fakta, och annat smått och gott.

Från just JULSPECIAL-avsnittet är nog illustrationerna av tomten det mest intressanta att visa. Därför kommer det här en bild av en julmust som visar Jenny Nyströms teckning av tomten (vi har fotat den själva). Googla Haddon Sundblom Santa Claus och upptäck hur de första julreklamerna för Coca cola såg ut. Vi hoppas att ni har haft en underbar Jul, underbart nyår och en underbar start in i Januari 2021. :)

Det här är podden “Vad är det bra för?”, där Sandra och Antonella diskuterar vad olika fenomen i människans liv är bra för. Om något inte skulle vara bra, varför finns det då? Det betyder väl att det måste vara bra på något sätt, för människan, samhället, naturen, hälsan eller välmåendet etc. (listan kan göras lång). Varje avsnitt återkommer det mysiga stycket “veckans pinsammaste händelse” där poddledarna delar med sig av sin senaste pinsamma erfarenhet.

Poddbild: Sara Blümel

Redaktion

Sandra Sandén och Antonella Mazreku.

Följ oss via RSS

Kontakt

vadardetbrafor@k103.se