Vad är det bra för?

Bakning

Blir du också lycklig när du känner doften av nybakade bullar? Veckans avsnitt handlar om bakning, och var går egentligen gränsen för vad som kan kallas en semla? Varför har bakning en sådan positiv effekt på oss? Och varför är det godare att äta en hembakad äppelpaj än en marabouchokladkaka? Detta, och mycket mer om bakning, diskuteras i poddavsnittet. Häng med på bak-kalas :D lyssna på Spotify/acast/ITunes.

Det här är podden “Vad är det bra för?”, där Sandra och Antonella diskuterar vad olika fenomen i människans liv är bra för. Om något inte skulle vara bra, varför finns det då? Det betyder väl att det måste vara bra på något sätt, för människan, samhället, naturen, hälsan eller välmåendet etc. (listan kan göras lång). Varje avsnitt återkommer det mysiga stycket “veckans pinsammaste händelse” där poddledarna delar med sig av sin senaste pinsamma erfarenhet.

Poddbild: Sara Blümel

Redaktion

Sandra Sandén och Antonella Mazreku.

Följ oss via RSS

Kontakt

vadardetbrafor@k103.se