Vad är det bra för?

Hobbies

Tjohej! I veckans avsnitt i Vad är det bra för? diskuterar vi hobbies. Med oss har vi vår goda vän Lukas Wikström, som är en riktig hobby-expert. Lukas guidar oss genom hobbies:arnas landskap, och vi får veta varför vi inte kan ha vår hobby som ett jobb. Kan vad som helst vara en hobby? Behöver vi flera olika hobbies för att tillfredsställa olika behov? Vad är sambandet mellan hobby och "flow"? Och vad är hobbies bra för egentligen? Lyssna på Spotify/acast/Itunes. :) (Sandra och Lukas sitter redo för att spela in på bilden)

Det här är podden “Vad är det bra för?”, där Sandra och Antonella diskuterar vad olika fenomen i människans liv är bra för. Om något inte skulle vara bra, varför finns det då? Det betyder väl att det måste vara bra på något sätt, för människan, samhället, naturen, hälsan eller välmåendet etc. (listan kan göras lång). Varje avsnitt återkommer det mysiga stycket “veckans pinsammaste händelse” där poddledarna delar med sig av sin senaste pinsamma erfarenhet.

Poddbild: Sara Blümel

Redaktion

Sandra Sandén och Antonella Mazreku.

Följ oss via RSS

Kontakt

vadardetbrafor@k103.se