Varje Vaken Minut

VVM 83 x Linda Spåman x Ingrid Ribelli

Ikväll gästas jag av en gammal bekant i Linda och gör en ny bekant i Ingrid. Spännande! Vi pratar om PMS, Tinder och stjärntecken. En Zodiac thriller!

VVM 82

Detta är egentligen avsnitt 93 tror jag, å andra sidan har jag ingen aning. Märkte även att ljudet från mikrofonen inte togs upp vid inspelningen av någon anledning så det är bara musik, dvs inget prat. Men OM ljudet från mikrofonen hade tagits upp hade ni hört mig prata om Raekwons Only Built 4 Cuban Linx som fyllde år precis, om mitt och Anton Kristianssons kommande projekt med mer, med mer. Hej hej.

VVM 80

Så mkt bra musik ikväll va? Jag vet inte vad jag kommer prata om riktigt men jag har en idé, tror det blir bra. Puss o kram. ses.

VVM 79 x Johannes Tsagarakis

Johannes är min första gäst på vad det känns som evigheter. Vi pratar arkitektur, historia, identitet och Grekland. Dessutom, och det finns ju alltid ett "dessutom" gällande VVM, så lyssnar vi på musik. Allt gott! Skrrrt skrrrt.

VVM 78 x Viktor Byhr

Vart börjar man? Viktor har varit med i actionlandslaget (när ett sådant fanns) och med det varit Sveriges största (enda?) inlines-profil. Han har sökt kärleken i Paradise Hotel samt jobbat inom reklam bara för att nu helhjärtat ägna sig åt träning och hinderlöpning. Vi pratar om detta, och lyssnar på musik. Det blir bra baby.

VVM 77 (9e mars).

Egentligen inte avsnitt 77 utan mer 81 typ? Oavsett, för nästan 20 år sen på dagen blev Biggie Smalls skjuten till döds. Urballat länge sen, hur tiden bara springer.Jag pratar lite om det, och lite om att inte vara en tönt. Sov gott baby baby.

VVM 76 x Linda Spåman

Linda och jag önskar en god jul, spelar våra bästa jullåtar och avhandlar saker av vikt. Som sig bör denna tiden på året. Ta hand om varann och ha det fint.

VVM 75

Jag erkänner, jag tappade bollen men nu är jag tillbaks. Jag är redo att göra ett försök till, jag tror på oss. Jag älskar dig.

VVM 74 _________

Världen fortsätter snurra.

VVM 73

Febern har lagt sig. Ghostface's Ironman har precis fyllt 20. Jag reflekterar över förra programmet och gråter över åren som gått, vad hände egentligen? Och musik, musik, musik. För dig, mitt kära barn. Välkommen in.

Det handlar om musik. Utan musik slutar jorden att snurra och solen slocknar. Hiphop, r'n'b, elektroniskt. Här jagar vi drömmen.

Redaktion

files/users/varjevakenminut/profile/bomber3d.jpg

Joel Christensen.

Sändningstider

Fredagar 20:00 - 21:00

Externa länkar

www.varjevakenminut.tu...https://www.mixcloud.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

varjevakenminut@k103.s...