Varje Vaken Minut

VVM 80

Så mkt bra musik ikväll va? Jag vet inte vad jag kommer prata om riktigt men jag har en idé, tror det blir bra. Puss o kram. ses.

VVM 79 x Johannes Tsagarakis

Johannes är min första gäst på vad det känns som evigheter. Vi pratar arkitektur, historia, identitet och Grekland. Dessutom, och det finns ju alltid ett "dessutom" gällande VVM, så lyssnar vi på musik. Allt gott! Skrrrt skrrrt.

VVM 78 x Viktor Byhr

Vart börjar man? Viktor har varit med i actionlandslaget (när ett sådant fanns) och med det varit Sveriges största (enda?) inlines-profil. Han har sökt kärleken i Paradise Hotel samt jobbat inom reklam bara för att nu helhjärtat ägna sig åt träning och hinderlöpning. Vi pratar om detta, och lyssnar på musik. Det blir bra baby.

VVM 77 (9e mars).

Egentligen inte avsnitt 77 utan mer 81 typ? Oavsett, för nästan 20 år sen på dagen blev Biggie Smalls skjuten till döds. Urballat länge sen, hur tiden bara springer.Jag pratar lite om det, och lite om att inte vara en tönt. Sov gott baby baby.

VVM 76 x Linda Spåman

Linda och jag önskar en god jul, spelar våra bästa jullåtar och avhandlar saker av vikt. Som sig bör denna tiden på året. Ta hand om varann och ha det fint.

VVM 75

Jag erkänner, jag tappade bollen men nu är jag tillbaks. Jag är redo att göra ett försök till, jag tror på oss. Jag älskar dig.

VVM 74 _________

Världen fortsätter snurra.

VVM 73

Febern har lagt sig. Ghostface's Ironman har precis fyllt 20. Jag reflekterar över förra programmet och gråter över åren som gått, vad hände egentligen? Och musik, musik, musik. För dig, mitt kära barn. Välkommen in.

VVM 72 x Daniel Götesson

Ikväll gästas jag av Daniel Götesson alias EKTA illustratör, formgivare, pappa och en massa annat gott. Vi kommer prata om livet. Om musik. Om konst. Om...ja ni fattar, allt av vikt. En kväll för historieböckerna. Välkomna.

VVM 71

Det blir du och jag ikväll. Ses snart!

Det handlar om musik. Utan musik slutar jorden att snurra och solen slocknar. Hiphop, r'n'b, elektroniskt. Här jagar vi drömmen.

Redaktion

files/users/varjevakenminut/profile/bomber3d.jpg

Joel Christensen.

Sändningstider

Fredagar 20:00 - 21:00

Externa länkar

www.varjevakenminut.tu...https://www.mixcloud.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

varjevakenminut@k103.s...