Varje Vaken Minut

VVM 78 x Viktor Byhr

Vart börjar man? Viktor har varit med i actionlandslaget (när ett sådant fanns) och med det varit Sveriges största (enda?) inlines-profil. Han har sökt kärleken i Paradise Hotel samt jobbat inom reklam bara för att nu helhjärtat ägna sig åt träning och hinderlöpning. Vi pratar om detta, och lyssnar på musik. Det blir bra baby.

VVM 77 (9e mars).

Egentligen inte avsnitt 77 utan mer 81 typ? Oavsett, för nästan 20 år sen på dagen blev Biggie Smalls skjuten till döds. Urballat länge sen, hur tiden bara springer.Jag pratar lite om det, och lite om att inte vara en tönt. Sov gott baby baby.

VVM 76 x Linda Spåman

Linda och jag önskar en god jul, spelar våra bästa jullåtar och avhandlar saker av vikt. Som sig bör denna tiden på året. Ta hand om varann och ha det fint.

VVM 75

Jag erkänner, jag tappade bollen men nu är jag tillbaks. Jag är redo att göra ett försök till, jag tror på oss. Jag älskar dig.

VVM 74 _________

Världen fortsätter snurra.

VVM 73

Febern har lagt sig. Ghostface's Ironman har precis fyllt 20. Jag reflekterar över förra programmet och gråter över åren som gått, vad hände egentligen? Och musik, musik, musik. För dig, mitt kära barn. Välkommen in.

VVM 72 x Daniel Götesson

Ikväll gästas jag av Daniel Götesson alias EKTA illustratör, formgivare, pappa och en massa annat gott. Vi kommer prata om livet. Om musik. Om konst. Om...ja ni fattar, allt av vikt. En kväll för historieböckerna. Välkomna.

VVM 71

Det blir du och jag ikväll. Ses snart!

VVM 69 (Det exakta ögonblicket när sommaren övergår i höst).

Sommaren är snart slut. Dagen är fortfarande varm men under värmen ligger en tunn, vass köld och väntar. Vi hoppas att det dröjer ett tag. Hörs vid 8. Det blir jag, ensam. Och du då. Puss.

VVM 68 x Sir Was

Nej, det är inte Sir Vääs som kommer ikväll. Det är Joel Wästbergs alias som solo-debutant. Efter att ha spelat i olika konstellationer under flera år har han nu släppt EPn "Says Hi". Vi kommer prata om och lyssna på musik. Kanske pratar vi lite om Sir Vääs också. Bara för att. Väl mött.

Det handlar om musik. Utan musik slutar jorden att snurra och solen slocknar. Hiphop, r'n'b, elektroniskt. Här jagar vi drömmen.

Redaktion

files/users/varjevakenminut/profile/bomber3d.jpg

Joel Christensen.

Sändningstider

Fredagar 20:00 - 21:00

Externa länkar

www.varjevakenminut.tu...https://www.mixcloud.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

varjevakenminut@k103.s...