What Matters - WMTRS

WMTRS 10

Där har vi den gott folk. Skatteåterbäringen, prisa gud !

Nästa år har vi demokratiskt folkval om vilka som ska få titeln Kung och Drottning (plus familj) samt allt vad det innebär med att bo i ett slott, få gratis pengar och klippa stora rosa band och slå champagne på nya båtar.

Lyssna in på:

https://www.mixcloud.com/K103/wmtrs-10/

Välkommen in i värmen. Vinylspelaren har gått varm sedan 99'. Insperatör och Kreatör. Musiken är ljudvågor som svävar i en sfär av silke. Utan dess like. Helt obesegrad. Förevigad. Jorden snurrar i C # 432 hz. Mig hittar ni här, varje fredag mellan 17:00-18:00, snurrandes i mixen på 103.1 mhz.

Kärlek, Funk & Solidaritet.

Redaktion

files/users/whatmatters/profile/2.jpg

Sebastian Marengo.

Följ oss via RSS

Kontakt

whatmatters@k103.se