Annonsera i K103

Är du intresserad av att nå ut till Göteborgs studenter? Har du erbjudanden som vänder sig direkt till studenter? K103 Göteborgs Studentradio är det enda sammanhållna studentmediet som vänder sig till samtliga Göteborgs studenter, och som dessutom har en stor upptagningsgrupp utanför studentvärlden. Vi tycker att radio är ett bra medium för att nå denna varierade grupp.

Våra reklampriser tål att jämföras. Vi arbetar både med sponsrings- och reklamsamarbeten. Vi kör din färdiga spot eller hjälper dig producera en ny. Kanske vill du synas på vår hemsida?

Vill du nå ut på riksnivå? K103 Göteborgs Studentradio samarbetar med SRS - Studentradion i Sverige, ett nätverk där landets sex största studentradiostationer ingår. Våra stationer når sammanlagt cirka 140000 studenter vid våra universitet och högskolor. Hör av dig så kan vi diskutera vad som skulle kunna vara intressant för oss båda.

Kontakta oss på: reklam@k103.se

Om K103

K103 är radiostationen för Göteborgs studenter. Här hör du en blandning av musiken vi älskar, ämnena som berör och allt som händer i Göteborg. Vi sänder 43 timmar i veckan på 103,1 MHz och samtidigt på webben.

Läs mer »

Tyck till

På radio hör jag helst: