Studentnyheterna

Hemkört från apoteket

medic.jpg

Studentnyheterna har tidigare berättat om Systembolagets utökade hemkörningsmöjligheter. Nu föreslår Socialstyrelsen att även apoteket ska erbjuda hemleveranser. I de fall då apoteket inte kan få fram en medicin till sin kund inom 24 timmar, ska läkemedlet enligt förslaget, levereras hem till dörren. Rapporterar TT.

Kommentarer

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
  • Inga HTML-taggar tillåtna
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Redaktion

Karin Björklund, Simon Gustafsson, Annie Cervin, Joacim F Kaiberger, Max Thorén, Matilda Carlström, Joel Eriksson, Jonathan Otter, Simone Ungerbäck, Moa Linjer, Elinor Strand och Angelica Capitao Patrao.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....