Studentnyheterna

Två gripna för mordplan mot May

Två gripna för mordplan mot den brittiska premiärministern Teresa May, efter att de planerat att spränga grindarna till hennes bostad på Downing Street, var på de skulle bryta sig in och attakera May med kniv. En av männen som planerat dådet greps i London förra veckan, den andra i Birmingham, fallet utreds nu av Scotland Yard och MI5. MI5 varnar för att IS kan mana till liknande händelser, även om inga uppgifter finns om att en större grupp skulle ligga bakom dessa planer.

Original artikel:
http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/tv%C3%A5-gripna-f%C3%B6r-mordplan-...

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....