Studentnyheterna

Färgstark artist vinner Eurovision Song Contest 2018

Netta Barzilai som representerade Israel med låten ”Toy” vann årets upplaga av Eurovision Song Contest som anordnades i Portugals huvudstad Lissabon. Det utgjorde Israels fjärde vinst i tävlingen – den första sen Dana International vann med låten ”Diva” för 20 år sedan. De två andra pallplatserna kneps av Cypern och Österrike. Det svenska bidraget ”Dance you off” som framfördes av Benjamin Ingrosso låg länge bra till för vinst under jurygruppernas omröstning, men slutade på en sjunde plats efter att telefonrösterna hade redovisats.

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....