Studentnyheterna

Fira dagen för Biologisk Mångfald på Göteborgs Botaniska Trädgård 22 Maj

Den 22 maj kan man fria biologiska mångfaldens dag på Göteborgs Botaniska Trädgård. I samarbete med Centrum för Biodiversitetsstudier och Göteborgs Universitet arrangeras en dag med föreläsningar, guidade turer och aktiviteter kring biologisk mångfald. Eventet är en del av projektet Surrande Parker som startats av Swedish Gardens och Svenska Bin som har som mål att sprida information om pollinering. Det går att läsa mer om eventet på botaniska.se

http://www.botaniska.se/besok-oss/program/biologiska-mangfaldens-dag/

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....