Studentnyheterna

Lollapalooza till Stockholm sommaren 2019

Sommarens festivalmånader står för dörren men redan nu är det dags att blicka fram mot sommaren 2019 då den turnerande festivalen Lollapalooza för första gången kommer till Sverige. Festivalen är en av världens största musikfestivaler och Stockholm blir den tredje staden i Europa att gästas av eventet. Platsen är redan satt till Gärdet där fyra scener kommer att byggas upp för festivalens musikakter som inkluderar så väl rock och hiphop som elektronisk dansmusik. Lollapalooza kommer att anordnas 28-29 juni 2019 och biljetter samt lineup släpps under hösten i år.

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....