Studentnyheterna

Menspub på Kårkällarn' 28 Maj

Den 28 maj är det dags för Menspub på Kårkällarn’ i Göteborg, ett event som hålls av Göta studentkår. Med drinkar, quiz, och musik ska mensen står i centrum. Libresse Sverige kommer även att bjuda på diverse mensrelaterade hygienartiklar. Målet med eventet är att ta bort det stigma som finns kring mensen samt belysa de ohälsosamma psykiska konsekvenser det ger. Överskottet kommer att skänkas till en organisation som jobbar för flickor och kvinnors rättigheter. Det är gratis inträde för alla Götamedlemmar och det går att läsa mer om Menspub i eventet som finns på Göta studentkårs Facebooksida.

https://www.facebook.com/events/231226584296191/

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....