Studentnyheterna

Musikalstudenter sätter upp egen musikal

Vad ska en musikal handla om ifall studenterna själva får välja? Tillsammans med regissören Michael Howell har studenterna på musikalprogrammet samt musik- och ljudprogrammet på Högskolan för scen och musik skapat musikalföreställningen Musikal från början under fyra intensiva studieveckor. Resultatet kan du se mellan den 26 och 28 september på Artisten i Göteborg. Samtliga datum spelas föreställningen klockan 18 och den 27de ges även en matinéföreställning vid 12.15.

Biljetter finns här: https://billetto.se/en/users/hogskolan-for-scen-och-musik

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....