Studentnyheterna

Ojämlikt politiskt deltagande diskuteras på Språkcaféet

Tisdagen den 9 oktober mellan klockan 15:00 och 17:00 kommer Göteborgs Universitet att anordna en kortare föreläsning på temat “Ojämlikt politiskt deltagande” på Språkcaféet som ligger på Sprängkullsgatan 23 i Göteborg. Efteråt kommer det att hållas olika samtal och bjudas på fika. Målgruppen är främst nyanlända med flyktingbakgrund som erbjuds en möjlighet att öva på det svenska språket, men även svenska studenter och personal får här en möjlighet att knyta kontakt med personer som är nya i Sverige. Föreläsaren är Moa Frödin Gruneau från Statsvetenskapliga institutionen.
Om det är så att man missar den här föreläsningen, så kommer det finnas möjlighet att gå på andra kortare föreläsningar på Språkcaféet under hösten. Mer information om detta finns att hitta på www.gu.se/sprakcafe.

Text: Sofia Wahlqvist Slättung
Bild: Pixabay

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....