Studentnyheterna

Öppet hus på Valand Akademin

1707292_fempedmob_webimages_4-kopia.jpg

Akademi Valand är en av tre konstnärliga institutioner på Göteborgs universitet och 30 november mellan 11.00-16.30 har de öppet hus. Akademin riktar in sig på samtida konst, film, litteratur och fotografi. Under dagen kommer de bland annat ha rundvisningar, workshops och föreläsningar. Man kommer även få chansen att se utställningar från studenterna som går kurserna fotografi, fri konst och konsten i samhället. Är du sugen på att studera till Fotografi på institutionen finns också lärare på plats som kan ge feedback på dina fotografier inför ansökan.

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....