Studentnyheterna

Röhsska öppnar igen!

Rohsska_museet.jpg

Efter två år med stängda portar öppnar designmuseet i Göteborg upp dörrarna på nytt i februari 2019. Museet stängdes ner på beslut av kulturnämnden på grund av dålig arbetsmiljö och hög sjukfrånvaro. Under dessa två år har man passat på att renovera museet, något som tagit lägre tid än planerat.
- Det känns väldigt bra att nu äntligen ha ett öppningsdatum och vi ser verkligen fram emot att få välkomna besökare till Röhsska museet igen! säger Nina Due, chef för Röhsska museet, i ett pressmeddelande.

Under våren kan vi vänta oss bland annat demokratisk design och inspiration från Östasien på Röhsskas program. Gratis inträde för alla under 25år.

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....