Studentnyheterna

Dokumentär om Broder Daniel firar premiär på Göteborgs filmfestival

På tisdag den 29 januari har dokumentären I´ll be gone premiär på Göteborg Film Festival. Filmen följer Henrik Berggren och flera andra från tiden med Broder Daniel, ett av Göteborgs mest ikoniska rockband. Filmvisningen följs av premiärfest med liveframträdanden av olika svenska musikakter från 1990-talet till idag, samt DJ-set med skaparna av dokumentären Amelia Trask och Sasha Hecht och av Henrik Berggren själv. Under kvällen visas det även en fotoutställning med bilder som tagits under filmens skapande av fotograf Martin Norberg. Eventet börjar klockan 17.30 på Draken och enligt arrangören Festivalarenan väntas det speciella gäster och andra roliga överraskningar i en sann Broder Daniel-anda.

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....