Studentnyheterna

SF Studios fyller 100 - gratis filmvisningar i Nordstan

På Göteborgs filmfestival visas det i år svenska klassiker från SF Studios i en tillfällig pop-up-biograf i köpcentret Nordstan. Anledningen är att filmbolaget SF Studios fyller 100 år. Under en veckas tid kommer de visa film ur SF Studios 100 åriga filmarkiv med tre till fyra visningar per dag. På vardagarna bjuds det på lunchbio, på helgerna visas det barnfilmer under förmiddagen. Det blir bland annat barndomsfavoriter från Astrid Lindgrens berättelser. Utöver detta kommer det att finnas kvällsvisningar varje dag.

Mellan den 25 och den 31 januari välkomnar Biograf Nordstan alla intresserade till gratis filmvisningar.
Spelschema och mer information hittar du på:
https://goteborgfilmfestival.se/gratis-filmkalas-pa-biograf-nordstan/

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....