Studentnyheterna

Hendrik Zeitler visar Hammarkullens natur i utställningen 424

Foto_Hendrik_Zeitler_Stadsmuseet_utstallning.jpg

Göteborgs stadsmuseeum inviger fotoutställningen "424 - Hammarkullens natur" lördagen den 13 april.

Under åtta år har Göteborgsbaserade fotografen Hendrik Zeitler fotograferat sin närmiljö i Hammarkullen. I utställningen visas exempel från boken "424" som utkom 2014 och blev utsedd till vinnare i Svensk Bokkonst samma år.

Hendrik Zeitler, född i Tyskland 1975 och bosatt i Hammarkullen i Göteborg, är utbildad i fotografi vid Högskolan i Dortmund, Tyskland samt dåvarande Högskolan för fotografi och film i Göteborg. Just nu är han verksam som lärare i fotografi vid Akademin Valand.

Utställningen pågår 13 april-16 juni 2019.

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....