Studentnyheterna

Premiär för Det Explosiva på Angereds Teater

Det_explosiva.jpg

Angereds teaterskola har på fredag den 29 mars premiär för nyskrivna föreställningen Det Explosiva. Texten bygger på samtal med tretton personer boende eller på olika sätt verksamma i Biskopsgården i Göteborg 2018. Samtalen utgick ifrån ett viktigt möte i deras liv och på vilket sätt de själva och den de mötte påverkades av det. Ur den frågan växte samtalen till att handla om var de nu befann sig i livet och hur de hamnat där och vart de ville vidare.

Angereds Teaterskola är en ettårig scenkonstutbildning som drivs av Folkhögskolan i Angered i samarbete med Angereds Teater.

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....