Studentnyheterna

Dags för EU-val!

EU-val.png

Den 26 maj är det val till Europaparlamentet, där EU-ländernas medborgare väljer vilka politiker som ska representera dem i parlamentet. Röstkorten skickas ut mellan 2-8 maj och du kan förtidsrösta fån den 8e maj ända fram till valdagen. Om du befinner dig utomlands kan du brevrösta eller förtidsrösta på ambassad eller konsulat. Du som inte har möjlighet att ta dig till röstlokalen kan rösta med bud eller ambulerande röstmottagare. Information om hur du går till väga finns på Valmyndighetens hemsida (länk nedan). Glöm inte att rösta!

Mer info: https://www.val.se/

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....