Studentnyheterna

Hur arbetar FN med de globala målen?

UN_flag.png

På torsdag den 16e maj har du chansen att få reda på detta! Ulrika Modéer som är chef för FN:s utvecklingsprogram(UNDP)s externa relationer och påverkansarbete, kommer under Torsdagen den 16e maj att redovisa och diskutera FN:s arbete. Samtalet kommer handla om FN:s arbete för att uppfylla de globala utvecklingsmålen. Det kommer hållas mellan kl 10-11 på Universitetsplatsen 1. Presentationen är gratis men om en verkligen vill vara säker på en plats kan en anmäla sig på samfak.gu.se. Presentationen kommer hållas på engelska och är tillgänglig för alla!

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....