Studentnyheterna

Rädda en cykel!

54798741_2283306198401398_2456663410037751808_o.jpg

Den 16e maj får du chansen att skaffa dig en helt begagnad cykel! Chalmers håller i en cykelräddar dag på Kemigården, som ligger på Chalmers Johanneberg campus. Eventet är öppet för alla och för att få skaffa en cykel måste en registrera sig och betala 100 kr i medlemsavgift. Eventet är ett samarbete mellan Chalmers students for sustainabilit och Cykelköket Göteborg. Om du betalar på plats kan du bli medlem i båda dessa organisationer. Eventet är även sponsrat av Chalmersfastigheter, Chalmers Studentkår, Chalmers Office of Environment och Chalmers Transport Department. Om du hittar den perfekta cykeln för dig har du även möjlighet att rusta upp den och reparera den med hjälp från Cykelköket och om reparationerna är lite mer avancerade kan en även få hjälp på efterföljande Cykelkök event! Om en blir hungrig av allt roligt kommer det finnas foodtrucks på plats. Dagen börjar kl09.00 och håller på fram till 17.00. Mer information kan ni hitta på Facebookeventet: Re:Cycle The Chalmers Bike Day.

Studentnyheterna i K103 rapporterar det senaste från studentvärlden – både i Göteborg och i landet. I radion hör du oss varje hel timme.

Följ oss via RSS

Kontakt

studentnyheterna@k103....